Ellen naar de 'Sound Of Music'

Ellen naar de 'Sound Of Music'

17-05-2011

We zijn zaterdagmiddag vertrokken om Ca 13.00u en waren ca 1 ½ U later voor het Kurhaus. Bij aankomst werd de tas meegenomen en de auto werd geparkeerd terwijl wij incheckten. Ellen ging gelijk op bed liggen om te rusten.

Hierna zijn we langs het strand op de boulevard gaan wandelen. Het vroor een graad of 2/3 en er stond een aardige wind, dus best koud.

In de meeste restaurants was het erg rustig, maar bij MC-Donalds was het gezellig druk.    

Na het eten weer terug naar de kamer en nog even TV gekeken.

Om 7 uur Ellen warm aangekleed en richting het Scheveningen theater begeven.

Na een paar foto’s naar binnen waar de eerste mensen al gearriveerd waren. Om 8 uur begon de voorstelling. Ellen was een beetje prikkelbaar en ik was bang dat ze niet de gehele voorstelling zou meemaken.

Echter toen de voorstelling begon (best goede plaatsen overigens) was er niets meer aan de hand en zong ze de meeste liedje mee , in zoverre ze de tekst nog wist te herinneren. Ook zwaaide ze continue met de handen of haar hand zocht mijn hand.

Zelfs bij een rustig nummer als “Edelweis” zong ze als enige mee, niemand naast ons vond dit erg .

Ze heeft genoten en voor we het wisten was het al weer voorbij. Nog even een boekje en een poster voor op de kamer gekocht.

Op de hotelkamer bleek ze nog niet vermoeid, en hebben nog een glaasje samen gedronken.

De volgende morgen ontbijten in de historische zaal. Keuze volop van grote platen rosbief tot verse zalm en allerlei kleine broodjes enz teveel om op te noemen. Na onze maag goed gevuld te hebben, zijn we weer langs het strand gaan wandelen. Zelfs de zon werkte mee en het was niet meer zo koud buiten. Ellen genoot van de frisse zeewind. Na ongeveer 1 ½ uur zijn we onze spullen gaan halen in het hotel . Het heeft toch wel wat als je tegen het meisje achter de balie zegt “wilt U mijn auto even laten voorrijden”. De medewerkers van het Kurhaus waren aller vriendelijkst en behulpzaam.

Het was begin van de middag toen we weer op huis aan gingen . Onderweg nog even de CD van “de sound of music” gedraaid. En in mum van tijd 1 ¾ uur waren we weer thuis. Ellen was inmiddels moe geworden en ging even rusten. We hebben het goed naar onze zin gehad en alles zat ons mee dit weekeinde.