FFD2006: Glitter & Glamour

17-05-2011

Een nieuwjaarsfeest in januari met als thema: Glitter and Glamour. Als ware filmsterren werden de kinderen met veel flitsende fototoestellen bij binnenkomst op de gevoelige plaat vastgelegd. En natuurlijk met een glaasje bubbels onthaald. Uiteraard waren de filmsterren al prachtig aangekleed, maar zoals het een echt ster betaamt, moet er, alvorens het podium kan worden betreden een visagist de make-up bijwerken, een kapper het haar in model brengen. De kinderen konden allerhande hoeden versieren met voelstickers, glitters, plaatjes, knopen en veren.

Ook DOT was dit jaar weer van de partij. Dit keer bracht DOT in haar voorstelling het 'verre oosten' dichtbij. Een belevingsvoorstelling waarin de spirituele rust de deelnemers helemaal ontspande door het gebruik van een grote Chinese gong, klankschalen en pentatonische muziek. De belevingsactiviteiten varieerden van actief meedoen tot passief beleven.

Tot slot konden alle sterren op het podium dansen, en zoals het echte sterren betaamt werden alle kinderen aangekondigd door onze presentator Jeroen die de acts van de kinderen aan elkaar praatte.