FFD 2011: Feest

FFD 2011: Feest

28-01-2012

10 september – 10 jaar BrandNewDay!

Een stralende dag was het zaterdag 10 september in Beekbergen. Het paste helemaal in het plaatje van het 2e lustrum van de Family Fun Day van de BrandNewDay Foundation.

Locatie, Parc Spelderholt. Het thema was simpel en pakkend “FEEST!”  Als je al een prachtig kasteel in de bossen tot je beschikking hebt, zijn er geen hele gekke kunstgrepen nodig om daar iets feestelijks van te maken. Ballonnen werden opgeblazen en opgehangen, de rode loper uitgelegd, feestelijke slingers opgehangen en snoepverrassingen op tafel gezet.

Rond twaalf uur druppelden eerste gezinnen al binnen, de één nog feestelijker gekleed dan de ander!

 

LET THE FAMILY FUN DAY BEGIN!

Natuurlijk kon zo’n memorabel feestelijk moment niet voorbij gaan zonder dat het op de gevoelige plaat vastgelegd werd... De meisjes kregen een kleurig t-shirt met gewenste kleur in de vorm van een galajurk en de jongens konden kiezen uit t-shirts met verschillende smokingversieringen... klik, Michael ving ze in zijn chique studio-setting.

Nadat iedereen zich op het terras verzameld had, heetten Jos en Elco iedereen welkom. Er waren veel bekende en ook een aantal nieuwe gezichten (die zich al snel lekker thuis voelden). Bij het vieren van al deze bijzonder leuke mensen samen, konden de BUBBELS natuurlijk niet ontbreken...

De stemming zat er goed in en de reis en de wetenschap dat er nog veel leuks komen ging maakte hongerig. Aanvallen dus op dat heerlijke luxe lunchbuffet!

Rond half 2 ‘s middags begonnen de activiteiten. Een deel van de groep ging mee met een koninklijke koetstocht door de glooiende bosrijke omgeving van Spelderholt. Dat was voor sommigen kinderen best spannend, want je hoort van alles, voelt de wind door je haren en de koets hobbelt soms ergens overheen, maar waar kom je toch allemaal langs?

De anderen gingen aan de slag om zichzelf nog feestelijker te versieren. Klazien had allerlei kleuren wol en kraaltjes en andere versiersels meegenomen om te vilten. Dankzij nieuw ontdekte talenten en noeste creatieve arbeid van alle enthousiastelingen waren de party-looks al snel helemaal af met fijne zelfgemaakte armbanden, kettingen, hangers en meer.

Na een dosis frisse zonnige buitenlucht ging de ene groep zich ook verder versieren om de andere groep in stijl de koets te laten betreden voor de rondrit.

Bij terugkomst ging iedereen naar het theater om daar verrast te worden door een Ranja-concert. De muzikale opluistering zorgde voor een lach en een traan en was een mooie afsluiting van de dag....... dacht iedereen!

Maar nee! Nadat de hele groep samen op de gevoelige plaat vereeuwigd was, was het feest nog lang niet voorbij! Buiten op het terras werd bij gekletst en geborreld terwijl binnen alle kasteelruimtes werden omgetoverd in luxe restaurantkamers waar de geweldige bediening van Parc Spelderholt een overheerlijk 3-gangen diner op zou dienen. Ondanks de chique setting ontbraken gelukkig de frietjes, kroketten en frikadellen niet.

Niet dat daar in alle rust van genoten werd, daar zorgde de zangeres Joan van Haarlem wel voor... Met behulp van haar vader en de vele nog niet ontdekte BrandNewDay-zangtalenten zette ze de hele tent op stelten. Polonaise, soloshows en verzoekjes waren onvoorzien maar een zeer goed passend onderdeel van de show!

Dit was echt een hele mooie dag vol fijne herinneringen en hij liep op zijn eind. Maar natuurlijk niet zonder eerst de goodiebags aan de kinderen uit te hebben gedeeld en wat voor een! Kobaltblauw-metallic-bowlingtassen vol fijne goodies voor de uiterlijke en innerlijke verwennerij en last but not least een digitale fotolijst met daarop foto’s van de afgelopen jaren en van deze dag om thuis aan iedereen te laten zien ....

Wij genieten nog steeds na en hopen jullie volgende keer weer te zien!

 

Naast alle vrijwilligers bedanken wij:

Manon de Haan van Henkel voor hun prachtige goodiebags en vulling;

Hockeyteam Push MB6 voor de digitale fotolijstjes;

Marieken van Papabumble voor hun geweldig lekkere en mooie snoepzakjes;

Klazien en Gerrit en hun vrienden voor het chique diner met alles erop en eraan &

Parc Spelderholt en haar medewerkers voor alle extra’s