FFD 2012: TopSport

FFD 2012: TopSport

07-10-2012

Family Fun Day 2012: TopSport

Op zaterdag 22 september 2012 verzamelen we ons voor het derde jaar op rij bij Parc Spelderholt waar onze jaarlijkse Family Fun Day plaatsvindt. Dit jaar staat onze dag in het teken van, hoe kan het ook anders, TopSport. Na het Europees kampioenschap en de olympische spelen maken wij er vandaag onze eigen olympiade van. Nadat de nodige voorbereidingen zijn getroffen druppelen vanaf twaalf uur de eerste gezinnen binnen. Helaas dit jaar door omstandigheden (vakantie, verjaardag) wat minder als andere jaren maar dat zal de pret niet drukken.

Bij binnenkomst krijgen de jongeren allemaal een mooi hesje met de eigen naam. Daarnaast krijgen ze een enorme goody bag met allerlei spullen die de sporter nodig heeft. Als iedereen binnen is geeft Dorcas het startschot voor de dag die begint met een lekkere lunch. Daarna volgen twee workshops; één waarin van klei een prachtige medaille gemaakt wordt en één waar de jongeren laten zien dat ze echte topsporters zijn.

Het actieve programma werd afgesloten met een geweldig optreden van de Lachende Zon. Een belevingstheatergroep die haar voorstelling ‘Zinderling’ speelde. Alle jongeren werden getrakteerd op een spel met gevoel en vele vormen van geluid. Leuk, bijzonder en een groot succes bij jong en oud.

De dag werd traditioneel afgesloten met een luxe buffet waarbij alle deelnemers voorzien werden van een olympisch diploma. Een speciaal diploma werd uitgeraakt aan Bonne en zijn team van Parc Spelderholt omdat zij voor ons de allerbeste gastheren & dames zijn. Vervolgens keerde iedereen huiswaarts waarbij de jongeren een tweede tot de rand toe gevulde tas met spullen kregen.

Wij willen iedereen; de gezinnen, vrijwilligers, Parc Spelderholt en niet te vergeten alle sponsoren hartelijk bedanken om deze dag weer tot een succes te maken. Op naar 2013…